In LivePicture komen innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. In de lijst is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de planten voor vier tot zes weken van water worden voorzien. Door de innovatieve, gepatenteerde constructie is er geen stroom nodig. LivePicture is snel en eenvoudig aan iedere wand te bevestigen met slechts enkele schroeven.

Natuurlijk groen in een modern jasje

Planten leveren een belangrijke bijdrage aan het binnenklimaat, onder meer door zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Daarnaast hebben planten een positieve invloed op de relatieve luchtvochtigheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat iedereen die langer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig is, zich aantoonbaar prettiger voelt en productiever is als er planten aanwezig zijn.

Voordelen van LivePicture

  • Verbetert leef- en werkklimaat
  • Sfeerverhogend
  • Waterreservoir voor 4-6 weken
  • Eenvoudige montage
  • Heeft een rustgevend effect
  • Aan te passen aan seizoenen of speciale gelegenheden

Praktisch

LivePicture is een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten in ieder interieur op te nemen. Ruimtes waar bijvoorbeeld geen plek is voor plantenbakken, lenen zich uitstekend voor het ophangen van een LivePicture. Bovendien heeft LivePicture een minimale onderhoudsbehoefte. De hardware is getest bij een temperatuur tussen 0 – 40˚C. LivePicture is leverbaar in de kleuren wit, zilvergrijs en antraciet. Beplanting in het schilderij is geheel naar wens samen te stellen, ook kunt u kiezen uit een van onze vijf samengestelde plantmixen. Wilt u een logo op de LivePicture? Ook dat is mogelijk, neemt u hier contact voor op om de mogelijkheden te bespreken.

Smiley face
2bloom advanced floral solutions, de leverancier van oplossingen voor de industriële exclusieve bloem en plantteelkunst, bevochtigingsystemen, kantoor  en  thuisoplossingen, kantoortuinen, ecogreeneries, soilsolutions, kiemmasters en glaskassen.
Wij leveren aan consument en zakelijke gebruiker.