Mini ECO systeem

Dit houdt in, een gesloten fles met plantjes. Het in de fles aanwezige water kan niet naar buiten en zal door de fles blijven circuleren. Dit proces is zichtbaar als condens aan de binnenkant van de fles. De plantjes gebruiken het water om licht en koolstofdioxide om te zetten in zuurstof en glucose (suiker)=fotosynthese. ’s Nachts gebruiken de planten het zuurstof om de suikers om te zetten in energie, waarbij water en koolstofdioxide vrijkomen. Dit proces zal zich eindeloos herhalen. Je hebt dus geen omkijken naar deze blikvanger!

Ideaal als je weinig tijd hebt! Wel is het van belang waar je de fles gaat plaatsen! In de volle zon zou de temperatuur te hoog oplopen, dus ongeveer 2 meter van een raam op het oosten, noorden of westen is een perfecte plaats.

De flessen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten, al dan niet met verlichting erin!

Smiley face
2bloom advanced floral solutions, de leverancier van oplossingen voor de industriële exclusieve bloem en plantteelkunst, bevochtigingsystemen, kantoor  en  thuisoplossingen, kantoortuinen, ecogreeneries, soilsolutions, kiemmasters en glaskassen.
Wij leveren aan consument en zakelijke gebruiker.