Een mooi terras & balkon kan wel wat hulp gebruiken!

Je denkt toch niet dat het allemaal vanzelf komt aanwaaien?
Daarom op deze pagina allemaal tips over hoe je sfeer kunt creeëren,
alles over onderhoud en de juiste beplanting voor jouw terras of balkon


  • Placeholder

Herkenbaar? Onkruid tussen de tegels.

Het blijft maar opkomen en groeien al dat vervelende onkruid op je terras. Je wilt er het liefst zo snel mogelijk vanaf en eigenlijk ook nog zonder al te veel werk. ECOstyle heeft een biologisch afbreekbaar middel in haar assortiment genaamd Ultima tegen onkruid & mos. Dit middel bestrijdt niet alleen het onkruid bovengronds, maar pakt ook direct de wortel aan. Het resultaat is maar liefst binnen 3 uur zichtbaar. Dat droomterrras komt nu wel heel erg dichtbij!

Voeding

Wist je dat planten op het terras of balkon het zwaarder hebben dan planten in borders? Planten in potten hebben natuurlijk maar een beperkte ruimte. Hierdoor kan er makkelijker een tekort ontstaan aan water en voeding. Zeg nou eerlijk, wie vergeet niet eens zijn planten water te geven? Een extra aandachtspuntje dus.

Toch zijn potten en hanging baskets onmisbaar om het terras of balkon op te fleuren. Dus hoe zorg je er dan voor dat het aan deze terras- en balkonplanten niks ontbreekt? Met Potgrond Huis & Tuin vang je twee vliegen in één klap. Dankzij de natuurlijke meststoffen zijn de nieuwe aanwinsten de eerste 100 dagen al van voeding voorzien. Pffiew dat scheelt alweer! Maar daarnaast bevat deze potgrond kokosvezels die ervoor zorgen dat je 50% minder water hoeft te geven. Uiteraard hebben de planten ook daarna voeding nodig. Wij raden aan om de vloeibare Terras & Balkon Plantenvoeding te gebruiken. Je zal zien dat de planten nog langer en uitbundiger gaan bloeien en jij er nog langer van kan genieten!

Smiley face
2bloom advanced floral solutions, de leverancier van oplossingen voor de industriële exclusieve bloem en plantteelkunst, bevochtigingsystemen, kantoor  en  thuisoplossingen, kantoortuinen, ecogreeneries, soilsolutions, kiemmasters en glaskassen.
Wij leveren aan consument en zakelijke gebruiker.